Vetvrij papier helpt je branding!

Vetvrij papier op maat gedrukt

Vetvrij papier is de oplossing voor op maat gemaakt voedselpapier. Wij maken gratis een ontwerp voorstel voor je. Kies je papier formaat, upload je logo, en je ontvangt van ons via de mail een proefdruk met jouw branding. Selecteer je papierkleur en -formaat, bepaal de opdruk kleur, kies voor wel of geen sluitsticker en ga naar afrekenen, zo simpel is het. Wij doen de rest en leveren je opdracht per PostNL of DHL af! Verkrijgbaar in wit of kraftpapier gedrukt in zwart, 2 kleuren of full colour.

Ons papier is biologisch afbreekbaar en gemaakt van 55 of 45 grams wit of 50 grams kraftpapier. Op maat bedrukt vetvrij papier is de perfecte oplossing om rond te wikkelen of te gebruiken als onderlegger onder elk voedingsproduct. Het vetvrij papier houdt het vet binnen en laat het niet doorsijpelen. Binnen de voedingsmiddelenindustrie of de bakkerij-industrie is ons vetvrij papier de perfecte oplossing voor voedseltrays, wraps, mandenvoeringen, plates, borden en nog veel meer toepassingen. Als wrap voor een broodje, met een sluitsticker om het af te maken, is handig voor de take away. De stickers kan je ook bedrukken met de inhoud. Bijvoorbeeld “zalm”, “gezond” of “vleeswaren” etc.

Goed om te weten

Promoot je bedrijfsnaam en branding met je voedselpresentatie, terwijl je de smaak behoudt en vooral vetvrij maakt. Het papier wordt ook wel Greaseproof Papier genoemd. Bovendien leveren wij snel, met 7 werkdagen of in overleg een spoedlevering, zijn wij de snelste van de Benelux. Bedrijven zoals van jou hebben nu de mogelijkheid om het vetvrije papier om te toveren tot een kunstwerk. Het geeft je bedrijf de uitstraling die het verdient en laat je klanten je merk in een geheel nieuw licht zien. Ontwerp het zelf of laat onze getalenteerde studio je helpen. Vetvrij papier is de perfecte oplossing voor gefrituurd voedsel, vettig voedsel, warme & koude gerechten, oliën & sauzen, zware borden, mandvoering, dienbladen, voedselomslagen en nog veel meer!

vetvrij papier voor jouw branding

Bedrukt vetvrij papier voordelen

  • Het is niet giftig
  • Bevat geen plastics of verwante producten
  • Ontworpen voor zowel warme als koude gerechten
  • Topkwaliteit hoge natte sterkte
  • Leverbaar met Kitwaarde 8
  • Oven-, magnetron- en vriezerbestendig
  • Inkten op plantaardige basis die worden gebruikt voor afdrukken
  • Snel geleverd

Direct bestellen

De oplossing voor op maat gemaakt voedselpapier

In de dynamische wereld van de horeca is de presentatie van voedsel van essentieel belang. Hierbij speelt vetvrij papier een cruciale rol als oplossing voor op maat gemaakt voedselpapier. Bij deHorecaDrukker staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met een gratis ontwerpvoorstel nemen we de creatieve last uit handen. Selecteer simpelweg het gewenste papierformaat, upload je logo en ontvang een proefdruk met jouw unieke merkidentiteit via e-mail. Kies vervolgens je papierkleur, formaat en opdruk kleur, bepaal of je een sluitsticker wilt en voltooi je bestelling. Van daaruit nemen wij het over, en jouw bedrukte vetvrij papier wordt snel en gemakkelijk bezorgd via PostNL of DHL. Of je nu wit of kraftpapier verkiest, met drukopties in zwart, twee kleuren of volledige kleuren, we bieden een breed scala aan keuzes.

Biologisch afbreekbaar en functioneel

Duurzaamheid is een sleutelwoord in de moderne horeca. Ons vetvrij papier voldoet aan deze behoefte, omdat het biologisch afbreekbaar is en gemaakt wordt van hoogwaardig materiaal. Kies uit varianten van 45 grams wit papier, of 50 grams kraftpapier. Dit speciale voedselpapier dient perfect als inwikkeling of onderlegger voor allerlei voedingsproducten. Het houdt vet binnen en voorkomt doorlekken. Dit maakt het ideaal voor uiteenlopende toepassingen in de voedings- en bakkerij-industrie, zoals voedseltrays, wraps, mandenvoeringen, borden en meer. Ook voor take-away is ons vetvrij papier handig, vooral met een op maat gemaakte sluitsticker die je zelfs kunt laten bedrukken met specifieke inhoud, zoals “zalm”, “gezond” of “vleeswaren”.

Jouw merk in de schijnwerpers met vetvrij papier

Het juiste papier kan veel meer doen dan alleen functioneel zijn. Het kan jouw merk naar nieuwe hoogten tillen. Met HorecaDrukker krijg je de kans om jouw bedrijfsnaam en branding te promoten via voedselpresentatie, zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit. Vetvrij papier, ook wel bekend als Greaseproof Papier, is snel leverbaar, met een standaard levertijd van 7 werkdagen en zelfs een spoedoptie. Het biedt de mogelijkheid om van je voedselverpakking een waar kunstwerk te maken. Of je nu zelf ontwerpt of gebruikmaakt van onze getalenteerde studio, vetvrij papier geeft jouw bedrijf de uitstraling die het verdient, en laat klanten jouw merk in een nieuw licht zien.

Ontdek de veelzijdigheid van vetvrij papier

Het is veel meer dan alleen een verpakking; het is een veelzijdige oplossing die aan diverse behoeften voldoet. Of het nu gaat om gefrituurd voedsel, vettige gerechten, warme of koude lekkernijen, oliën, sauzen, zware borden, mandvoeringen, dienbladen, of voedselomslagen, vetvrij papier biedt de perfecte bescherming en presentatie. Dankzij ons op maat bedrukte oplossing met jouw logo, die snel kunnen worden wordt bezorgd, kun je direct aan de slag. Als je nog geen gebruik maakt van vetvrij papier, laat ons je dan helpen om je bedrijf te vernieuwen en te profiteren van de voordelen van deze veelzijdige en aantrekkelijke verpakkingsoplossing.